GRILL HOUSE SHALOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill House Shalom. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 19:06 Super lekkere shoarma. Duurde wel erg lang voordat het werd bezorgd. Zal wel prime-time zijn geweest
5 feb 2023 om 19:02 Te zout en niet compleet ( waren de sla ) vergeten
28 jan 2023 om 21:06 Ik had bestel ik dacht dat het weer een 1 uur zal duren net zoals bij McDonald’s eten was warm en lekker en de bezorging was snel ik ga zeker vaker bestellen
25 jan 2023 om 19:05 Bezorgig duurde 30 min langer dan aangegeven. Bij de kapsalon had je de keuze uit met of zonder sla, hierbij 'met sla' gekozen. Uiteindelijk zonder sla ontvangen... Dan heb je dus enkel patat/vlees? Niet wat ik had verwacht van een kapsalon!!
24 jan 2023 om 19:54 Zoals altijd de beste shoarma van Haarlem Vriendelijke bezorger,fantastisch eten !!!
22 jan 2023 om 21:04 Was erg lekker en op tijd. Kortom prima
18 jan 2023 om 8:26 Na bijna een uur kwam het eten De schotel en de patat wat koud en niet lekker
8 jan 2023 om 22:10 Goed op tijd en heerlijk warm
8 jan 2023 om 21:06 Shoarma was top, maar twee porties patat was slap en niet te eten, kon direct de vuilnisbak in. Misschien voortaan de plastic tas en de zak patat een beetje oplaten, zodat het niet gaat zweten? Papieren tassen aanschaffen zou nog beter zijn.
7 jan 2023 om 7:16 Ik had 20:45 geselecteerd als bezorgtijd en het was er 20Uur. Hoe eerder hoe beter, maar ik had bewust het eten pas laat besteld ivm kinderbedtijd. Daarbij ontbraken de frietjes en was het restaurant niet telefonisch bereikbaar. Eten was verder top
6 jan 2023 om 19:59 Lekker en warm.
3 jan 2023 om 21:33 Perfecte schotel en snelle bezorging, prima !!